blastic logo

Blastic Nederland is op zoek naar de vijf beste .NET developers

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Wij leiden je op tot expert, en jij gaat naar huis met een vast contract.

Ik wil me inschrijven
BB landinsgpage

Blastic Nederland is op zoek naar de vijf beste .NET developers

Heb jij een informaticaopleiding achter de rug, en wil je je verdiepen in de laatste nieuwe technologieën? Wij bieden een exclusieve Sitecore Bootcamp aan, waarin je op één maand tijd wordt opgeleid tot Sitecore expert. Maar da’s niet alles – je krijgt er ook nog een vast contract bij. Klinkt interessant? Lees dan snel verder!

Om ons team in Nederland te versterken, zijn we op zoek naar jong bloed. We leiden je op in een exclusieve enstate-of-the-art technologie, zodat je na de bootcamp meteen aan de slag kunt bij één van onze klanten.

Het proces

Je schrijft je in zodat we kunnen kennismaken. Op 23 september organiseren we een speeddate waarbij we door middel van korte gesprekjes dieper ingaan op jouw kennis, ervaring en ambities.

Indien we beiden een klik voelen, nodigen we je uit voor de Sitecore dag. Hier kan je kennis maken met de laatste nieuwe technologieën en krijg je een voorproefje van wat er op de bootcamp zal aangeleerd worden.

Ben je helemaal enthousiast, en zijn wij dat ook? Dan ga jij naar huis met een bootcamp entry + een vast contract vanaf 7 oktober.

De bootcamp zal 4 weken duren en doorgaan op ons kantoor in Rotterdam. Uiteraard starten we met een kennismakingsmoment, zodat je jouw toekomstige collega's leert kennen. Daarna word je ondergedompeld in de wereld van Sitecore.

Op de voorlaatste dag van de bootcamp worden de Sitecore examens afgelegd, zodat je je certificaat in de wacht sleept. De dag erna gaan we dat vieren! Daarna maak je deel uit van ons expertenteam.Je zult op uitdagende projecten en klanten werken doorheen Nederland.

Praktisch

Speeddate op 23 september, met een aansluitende boottocht. Sitecore bootcamp start op 7 oktober.

Locatie

Jouw toekomstige uitvalsbasis ligt in Rotterdam: Blaak 34.

De kleine lettertjes

Je krijgt een vast contract, met marktconform salaris. Welkom bij ons team!

It's a match! Wat nu?

Je wordt voor vier weken lang ondergedompeld in Sitecore, marktleider in DXP platformen.

Een officiële Sitecore trainer en je persoonlijke Blastic bootcampcoach Wim zullen je de volgende zaken aanleren:

  • DXP platformen: digital experience platform
  • Marketing automation
  • State of the art CMS
  • Personalisatie & profiling
  • Headless architectures
  • Docker/kubernetes
  • Enterprise commerce
  • PIM/DAM integraties
  • Scrum/Agile development
  • ...
Ik wil me inschrijven

Schrijf je in!

Over Blastic & Sitecore

Wij bouwen de beste digitale oplossingen, en dit doen we al sinds 2012. Met de laatste Sitecore technologieën bouwen we alles van e-commerce platformen tot CMS-systemen met marketing automation: we gaan geen uitdagingen uit de weg. Voeg daar nog een creatief team en een marketingafdeling bij, en je hebt een digital agency dat grote projecten van top tot teen kan verzorgen.

Blastic is Sitecore Platinum partner, en we werken voor oa. Interparking, Hyundai, Stedin, Kruidvat, Royal Haskoning DHV, NxtPort, Renson, PharmaXpert, Brunel,...

Je kan ons vinden in Rotterdam en Amsterdam (Nederland) en in Antwerpen en Gent (België). Blastic maakt deel uit van de Cronos groep. Sinds 1991 staat Cronos voor innovatief ondernemersschap.

Meet Wim

Wim is ervaren Sitecore architect en ook jouw Bootcamp coach. Hij zal gedurende de eerste maanden instaan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hij volgt en begeleid je doorheen je volledige traject, van speeddate over bootcamp certificatie tot je eerste project.
Voor al je vragen, ook nu, kan je bij hem terecht.

Wim heeft 10 jaar ervaring met Sitecore en is intussen een echte expert te noemen. Sinds 2012 is hij actief bij Blastic.

Speel je volleybal en hou je van festivals? Dan heb je sowieso al een streepje voor!

Voor meer info kan je me steeds contacteren op wim.versees@blastic.com of via +32 478 547 224